EnglishRomana
Club Sportiv Minigolf Riviera - Timisoara, Romania

Despre Noi
Clubul de Minigolf Riviera a luat fiinta in ianuarie 1997, la Timisoara , drept unul dintre primele cluburi profesioniste de minigolf din Romania . Relativ putin cunoscut, minigolful este o ramura fancy a clasicului joc de golf.

La initiativa domnului Dan Toadere, presedintele clubului sportiv Riviera, dar si unul dintre profesionistii si promotorii minigolfului, clubul timisorean se mandreste cu doua sisteme profesionale de terenuri: miniatur si minigolf. Construite in 1997, terenurile de minigolf ale clubului au fost omologate in 2003 de Comisia Tehnica a WMF. Recordul terenului de miniatur este de 20 puncte/ runda, iar pentru terenul de minigolf, recordul este de 29 puncte/ runda.

Clubul Sportiv Riviera a intrat pentru prima data in circuitul minigolfului international in 1998, prin participarea la competitia de la Szolnok , Ungaria.

Una dintre marile realizari ale clubului timisorean va fi, in acest an, gazduirea Cupei Natiunilor si a Campionatului European de Minigolf, manifestari organizate cu sprijinul Federatiei Mondiala de Minigolf (WMF).

Reprezentativa Romaniei este compusa din urmatorii sportivi:
Toadere Dan
Scarlatescu Ovidiu
Vancea Ciprian
Bochis Bogdan
Mitar Dana
Badiu Liviu
Miza Adrian
Covasinsan Alexandru
Iacob Ion
Savescu Aurel
Voinoni Claudiu
Badiu Geta
Voinoni Diana